livepreview.aspx.jpg
Králičí farma Němčice
Vítejte u nás na farmě - pracujeme na tom, aby jste vždy dostali to nejlepší od nás

kvalita - cena - spokojenost

livepreview.aspx.jpg

Kalendář farmářských trhů, kde budeme mít stánek

Přihlašte se k odběru novinek na stránkách
Nebo použijte RSS kanál
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1x králík 
cibule
anglická slanina
hořčice
2x šlehačka
sůl

POSTUP PŘÍPRAVY

Já ani mé děti nemáme rádi králíka(děti ani cibuli),ale chtěla jsem udělat radost manželovi.Našla jsem úžasný recept,tak děti jedli králíka i cibuli a bez řečí :0))
Oloupeme cibuli(čím víc tím líp mi dali 3 velké)nakrájíme na plátky a položíme na dno zapékací mísy.Králíka posolíme,pomažeme hořčicí a položíme na cibuli.Na králíka poklademe anglickou slaninu.Vše zalijeme šlehačkami a vložíme do trouby.Pečeme asi hodinu a půl,při 220°c.
Je měkký a moc dobrý,mohlo by se použít i kuře :0)Přeji dobrou chutˇ !!!!!   







Reklama:

Máte rádi králíka?

Je to dobrá volba (158 | 8%)
Jen občas (17 | 1%)
V odborných knihách se uvádí, že králičí maso je vůbec to nejlepší co může být. Je lehce stravitelné, libové, jenmé a má nízký obsah cholesterolu.
Je na vás to vyzkoušet.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one