livepreview.aspx.jpg
Králičí farma Němčice
Vítejte u nás na farmě - pracujeme na tom, aby jste vždy dostali to nejlepší od nás

kvalita - cena - spokojenost

livepreview.aspx.jpg

Kalendář farmářských trhů, kde budeme mít stánek

Přihlašte se k odběru novinek na stránkách
Nebo použijte RSS kanál
Ingredience:

maso z vykoštěného králíka
2,5 dl zakysané smetany
200 g směsi hrášku s mrkví
1 vejce + 3 na náplň
sůl,pepř
lžička podravky
olej

Postup:

Maso umeleme, jen malinko osolíme, opepříme a přidáme podravku. Vmícháme zakysanou smetanu a vajíčko a necháme alespoň 1 den odležet. Ustřihneme si 2 stejné kusy alobalu, které dáme na sebe. Potřeme olejem a rozprostřeme vrstvu masa. Na pánev dáme hrášek s mrkví, přidáme vajíčka a uděláme řídší míchaná vajíčka. Poklademe na masovou směs a pomocí alobalu vytvoříme roládu, kterou vložíme i s alobalem do trouby a pečeme asi 1 hodinu. Roládu můžeme podávat teplou i studenou.

Dobrou chuť!
                                Recept zaslala Marta

Máte rádi králíka?

Je to dobrá volba (158 | 8%)
Jen občas (17 | 1%)
V odborných knihách se uvádí, že králičí maso je vůbec to nejlepší co může být. Je lehce stravitelné, libové, jenmé a má nízký obsah cholesterolu.
Je na vás to vyzkoušet.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one